Liczba postów: 100,000,447
Liczba wątków: 1,000,019
Miejscowość: Tychy
Panie austryjak, przeczytaj jeszcze raz co Ci mądrzejsi w tym temacie napisali, przemyśl czy dalej jedziesz z nami w tym tonie. Narazie ten wątek jest Twoją kompromitacją pełną śmieci.
Aha, w kwestii Hondy, doklej do tyłu emblematy bo ich brakuje.

Liczba postów: 817
Liczba wątków: 17
Reputacja:
4
Straszne jest to i smieszne co piszesz.
Mam wrażenie, że ten Legend pojął już więcej informacji o Tobie niż Ty jestes w stanie przyswoić o nim.
Kiedy wystawiasz ogłoszenie?
w wieku 25 lat byłem bardziej ogarnięty, wątek nie będzie zamknięty, potraktuję go jako free spam area. nt wyjątkowości pewnej srebrnej Hondy.
Pytanie, tym razem poważne, masz elektrycznie składane lusterka?
Liczba postów: 11
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
04-01-2012, 9:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-01-2012, 9:46 przez tymbark.)
Inaczej to ujmę. Napisałem zapytania o tych bogach i zapytanie co można zrobić z fantem ze śrubami które są tak zardzewiałe ze nie da się nic z nimi zrobić + pierwsza usterka czyli czujnik abs. Dostałem odpowiedz - dostałem. Napisałem ze myślę ze powinna zostać poprawiona informacja o tym iż 91r miał już 2 poduszki srs itp bo jak się ktoś mnie pytał jaki to rocznik to odpowiadałem 91/94 bo nigdy nie bylem pewien co do tego rocznika bo się nie zagłębiałem w temat dokładnej produkcji. Byłem widocznie w pomyłce więc przeprosiłem za ewentualną pomyłkę - przeprosiłem. A Wy mi piszecie o jakichś bzdurach jak wystawienie samochodu na aukcje czy ile w końcu lat jestem właścicielem, no sorry ale twierdząc ze jest to 91r to zgadza sie to co pisałem 20 lat z salonu a ze sie dowiedziałem ze to 94 to się także znowu poprawiłem i napisałem 19scie bo w tym roku kończy 19scie a nie 18scie ! Wiec pytanie do speców - co was boli ze nie mam składaka bo jestem właścicielem po Ojcu i wiem ze nie byl nigdy bity,skladany czy szpachlowany jak to w 3/4 w waszym przypadku jest lube przekręconych licznikach czy po prostu lubicie dowartościowywać na lajku który nie ma takiego zamiłowania do aut jak Wy ?
NIEWIEM CO MASZ NA MYSLI SKŁADANE LUSTERA ZEBY NIE BYLO ZARAZ JAKIEGOŚ "ALE". Ale nie nie składają się jak skrzydła same. (I nie jest to zdjecie z Legendy II dobry człowieku więc debili szukaj w pośród swoich, dzięki.)
I dobry specie od HOND, nie nie było emblematu na tyle nigdy i nie będzie bo po co mam coś naklejać czego nigdy nie było w tym przypadku? Moze na kierownicy tez napisać sobie legend lub na desce rozdzielczej od pasażera?
Dzięki za wyczerpującą dyskusje i odpowiedz na pytania, jeżeli macie jakiś problem co do nie których aspektów tego Auta to jednak idźcie się zapytać w ASO Polskim jaka jest różnica pomiędzy Japońcem a Europejczykiem bo nie będę tracił więcej czasu na dyskusje ze "specami". Mozę się kiedyś zjawie na tym zlocie żeby jak to powiedzieć czy ktoś napisał sorry "zabłysnąć"
Reputacja:
4
Prima Aprilis! Udał Ci się ten wątek żart tymbark
(04-01-2012, 23:57 )matti5d napisał(a): Prima Aprilis! Udał Ci się ten wątek żart tymbark
hm.. nie wiem jak, ale od razu trafnie się zorientował, że to nie zdjęcie wnętrza G2
Reputacja:
4
Tak i nie dał sobie wmówic, że na tylnej klapie powinien być napis Legend w tym roczniku.
Poza tym on ma wersje JAPOŃSKĄ !