Liczba postów: 210
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Miejscowość: stolica
01-02-2013, 1:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-02-2013, 1:47 przez dr.big.)
Witam, przed latem na pewno będę chciał nabić klimę i tu pojawia się problem... W starszych KA8 klima chodziła na freonie, dzisiaj już tym czynnikiem nie nabijają... Co zrobić?
Legend Coupe KA8 przedliftowa bez szeroko pojętego "tjuningu" i zeszpecenia- sprzedana. Powoli "przymierzam się" jednak do poliftowego E24 i czekam na właściwe KA8
Liczba postów: 865
Liczba wątków: 13
Reputacja:
2
Są prawdopodobnie miejsca gdzie można to nieoficjalnie wykonać.
Liczba postów: 110
Reputacja:
0
Miejscowość: Białystok
dla mnie napełnił klimę wujaszek, który ma ogólny serwis klimatyzacji freonem stosowanym do lodówek starszego typu i chodzi elegancko.
Reputacja:
0

No więc znacie coś takiego w okolicach Szczecina, Swinoujścia?
Legend Coupe KA8 przedliftowa bez szeroko pojętego "tjuningu" i zeszpecenia- sprzedana. Powoli "przymierzam się" jednak do poliftowego E24 i czekam na właściwe KA8
Liczba postów: 865
Liczba wątków: 13
Reputacja:
2
Jeśli znajdę coś przed upałami dam znać. Chwilowo mi niespieszno, aczkolwiek też mnie to czeka...
Reputacja:
0
01-27-2013, 1:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-27-2013, 1:07 przez dr.big.)
A co z użyciem zamiennika do R12 (Legend przed liftem) czyli R409a?
Bo R134a niekoniecznie chcę stosować ze względu na fakt, że jest mocno żrący i zniszczy cały system...
Liczba postów: 446
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
Miejscowość: Częstochowa
Odświeżam temat,bo lada chwila będę ożywiał klimatyzacje. Mam instalację na stary czynnik, który wyfrunął lata temu - co doradzacie.? Czy ktoś ,ma nowe wiadomości, robił to i wie co i jak. Kogo polecić, gdzie i za ile? Dziękuję za wszelka pomoc...Pozdrawiam!
Ludzie zejdźcie z drogi...