Liczba postów: 865
Liczba wątków: 13
Reputacja:
2
Moja honda zaliczyła już 2 długie postoje zimowe i raczej paskowi to nie szkodzi (jest szczelnie zamknięty osłonami). Biorąc pod uwagę że zawory są hydrauliczne i mamy czujnik położenia wałka, może istnieje prawdopodobieństwo uszkodzenia takowego z jednoczesnym zerwaniem paska i temat na bezkolizyjność gotowy...
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Miejscowość: Wrocław
Silnik niestety d32 czyli 3.2 l z acury jest kolizyjny ponieważ zatarła mi się pompa wody i spaliła pasek. Zawory pokrzywione brak kompresji. 100% kolizyjny. Szukam nowego silnika do mojej fury. Może błąd jest na stronie.
Liczba postów: 817
Liczba wątków: 17
Reputacja:
4
Honza, jedna uwaga: nie d32 a c32.
Liczba postów: 865
Liczba wątków: 13
Reputacja:
2
Kondolencje. Jakiej firmy była pompa? Ceny tej części mają spory rozrzut. Może warto zwrócić na to uwagę przy wymianie... (sam kupiłem najtańszą)
Liczba postów: 210
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Miejscowość: stolica
A ile kosztuje ta pompa w ASO Hondy? Chyba taniej wydać więcej na pompę, dobry pasek i ew. napinacze oryginalne, zamiast później jeździć z duszą na ramieniu, a w razie awarii rzeźbić w g.....
?
Legend Coupe KA8 przedliftowa bez szeroko pojętego "tjuningu" i zeszpecenia- sprzedana. Powoli "przymierzam się" jednak do poliftowego E24 i czekam na właściwe KA8
Liczba postów: 189
Liczba wątków: 14
Reputacja:
0
Miejscowość: Katowice
W sierpniu ubiegłego roku pompa w aso była za 1,5k albo 2,5k - jedna z tych dwóch liczb nie pamiętam teraz na 100% która.
Liczba postów: 210
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Miejscowość: stolica
Uuuuu, to muszę podnieść cenę za swoją
... I to zdecydowanie
...
Legend Coupe KA8 przedliftowa bez szeroko pojętego "tjuningu" i zeszpecenia- sprzedana. Powoli "przymierzam się" jednak do poliftowego E24 i czekam na właściwe KA8