06-02-2010, 22:09
Zatem po rozmowie z dyrem hotelu, melduje co nastepuje:
Do 16. 06 musimy podac menu i liczbe osob chetnych do grilla, 17 stego bede musiał wpłacic zaliczke. Menu mozna skonfigurowac dowolnie czyli np.: zamowic 10 karczkow i 10 kiełbasek i wiejski stoł. Piwo moze byc od razu z beki albo w wolnej sprzedazy. Ciezszy kaliber ok 32 zł za flaszke wodki klasy Luksusowa, Bols. Dyrektor powiedział, ze potraktuje nas jako grupe zorganizowana, takze za nocleg bedzie na pewno taniej. Jak na razie na liscie tylko 4 załogi i nie widze Szumkiego z siostra :cry: Takze szanowni panstwo do dzieła, zostało juz tylko kilka pokoikow dwuosobowych!
Do 16. 06 musimy podac menu i liczbe osob chetnych do grilla, 17 stego bede musiał wpłacic zaliczke. Menu mozna skonfigurowac dowolnie czyli np.: zamowic 10 karczkow i 10 kiełbasek i wiejski stoł. Piwo moze byc od razu z beki albo w wolnej sprzedazy. Ciezszy kaliber ok 32 zł za flaszke wodki klasy Luksusowa, Bols. Dyrektor powiedział, ze potraktuje nas jako grupe zorganizowana, takze za nocleg bedzie na pewno taniej. Jak na razie na liscie tylko 4 załogi i nie widze Szumkiego z siostra :cry: Takze szanowni panstwo do dzieła, zostało juz tylko kilka pokoikow dwuosobowych!