Liczba postów: 85
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Miejscowość: Łódź
Witam Moj problem polega na tym ze autem buja na wolnych obrotach az trzesie cala buda . myslalem ze to moze byc winna wypalonych cewek ale one sa jednak dobre po zamienieniu na inne jest tak samo . czy ktos mial podobny problem?? Dodam ze jeszcze w miedzy czasie zapalik sie chek i tcs razem .
Reputacja:
0
Swiece byly ok ale dla pewnosci sprawdze jeszcze raz i dam znac jak sprawa wyglada
Liczba postów: 222
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Miejscowość: WWA/TSK
U mnie trzęsło budą na zimnym silniku- ale winna była listwa gazu. Po wymianie wszystko ustało.
Honda Legend KA9 98r
Reputacja:
0
A wiec sprawa wyglada tak swiece wymienilem na nowe i dalej jest to samo, dziwna sprawa jest ze na gwint od swiec byl zalany olejem ...Czy moze byc to winna wtrysku paliwa ?? Albo jakis inny powod
Reputacja:
0
No tak sie domydslalem ze to moze byc winna uszczelki bo troche czytalem otym no ale raczej wplywu to chyba nie ma ze nie pracuje na wszytkich garach ??
Reputacja:
0
No problem glownie jest na wolnych obrotoach a wszegolnosci jak wrzuce mu drive to wogole zaczyna go telepac z wzgledu niszych obrotow, po weekendzie bede mial chwile to sie nim zajme i bede szukal dziury w calym
Instalacji gazowej jeszcze nie mam , wiec nie sprawdze tego . Bardzo dziwne dla mnie jest to ze jak odlacze cewke to wogole nie ma reakcj na tym cylindzre tak samo z wtryskiem paliwa jak go odlacze nic sie nie dzieje .