Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
interfejs diagnostyczny
(08-29-2019, 3:50 )August napisał(a): Witam. Znalazłem taki Interfejs cenna bardzo niska więc chętnie bym zakupił i się pobawił pytanie do obeznanych w temacie czy tak jak w opisie da rade nim głębiej pogrzebać  czy tylko odczytać błąd i skasować.

www.konektor5000.pl/index.php?p3949,j2534-hds-interfejs-kabel-do-diagnostyki-honda

Wypalanie DPF i wyłączanie poduszek - serio?
Odpuść sobie to jest kabelek do diagnostyki co najwyżej sinika.
To nie jest HDS.
Odpowiedz
(08-29-2019, 20:48 )Peter napisał(a):
(08-29-2019, 3:50 )August napisał(a): Witam. Znalazłem taki Interfejs cenna bardzo niska więc chętnie bym zakupił i się pobawił pytanie do obeznanych w temacie czy tak jak w opisie da rade nim głębiej pogrzebać  czy tylko odczytać błąd i skasować.

www.konektor5000.pl/index.php?p3949,j2534-hds-interfejs-kabel-do-diagnostyki-honda

Wypalanie DPF i wyłączanie poduszek - serio?
Odpuść sobie to jest kabelek do diagnostyki co najwyżej sinika.
To nie jest HDS.

Okej w takim razie co byś polecił z dostępnych na rynku interfejsów do Hondy kompromis cena=możliwości nie kupuje tego żeby zarabiać z diagnostyki tylko dla własnego użytku więc cena ma znaczenie .
Odpowiedz
Polecić mogę jedynie HDS HIM.
Nie wiem co prawda czy to jest ten sam, który ja posiadam od ok 9 lat bo swój kupowałem w USA a tu jest China.
https://www.ebay.pl/itm/HDS-HIM-V3-102-0...SwzfNbqvVa
Odpowiedz
mam taki sam, tylko kupiony w Polsce za jakieś 400 pln \prawdopodobnie pochodzenie to china/ działa aż miło. jedna tylko uwaga musi być laptop ze złączem szeregowym wtedy nie ma problemów z połączeniem, przejściówka usb-rs potrafi rwać, lub w ogóle nie łączyć.
Odpowiedz
Żarówka 
Czy to jest ten sławetny błąd pop-up ..
Dziś słońce świeciło lekko docisnołem zderzakiem do ściany na parkingu ,najpierw myślałem że to jakiś błąd zamknięcia maski ,ale jedynie zniszczenia to ryska na tablicy rej ,zero jakichkolwiek wgnieceń ,nic nie wystrzeliło żadna maska ,poprostu nic
Możliwe że to wystarczyło żeby wywalił ten błąd ??

Załączone pliki Miniatury

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości